:

Uusia asiakkaita toimivalla internetmarkkinoinnilla

Turkulainen Mauno Koiviston mukaan nimetty kokouskeskus tarjoaa kokoustiloja ja -palveluita Turku Science Park -alueen keskeisellä paikalla BioCityssä. Kokouskeskuksen tiloissa järjestetään vuosittain satoja kokouksia.

— Lähtökohta on se, että kokouspalveluita varaavat ihmiset käyttävät internetiä aktiivisesti, joten sähköisissä hakemistoissa kannattaa olla mukana. Uusien asiakkaiden hankinnassa internet on paras markkinointikanava. Siksi meillä on markkinoinnin pääpaino internetissä, kertoo kokouspalvelupäällikkö Jari Salomaa.

Mauno Koivisto -keskus on ollut Opasmedian asiakas usean vuoden ajan. Yritysoppaan ulkoasu, helppokäyttöinen käyttöliittymä ja asialliset sivut vakuuttivat siitä, että palvelussa kannattaa olla mukana ja että siitä on hyötyä asiakaskontaktien saamisessa.

Tunnettu ja helposti löydettävä hakemisto hyödyttää asiakkaitaan

Palveluun kohdistuneet odotukset ovat täyttyneet. Salomaan mielestä se, että palvelu toimii niin kuin luvataan, on kaiken a ja o. Näkyvyydellä pitää pystyä markkinoimaan omaa palveluaan, mutta yhtä tärkeää on se, miten tehokkaasti hakemiston ylläpitäjä markkinoi itseään.

— Homman pitää pelata molempiin suuntiin. Asiakkaana odotan, että palveluntarjoaja tekee itseään tunnetuksi ja markkinoi omaa hakemistoaan niin, että kaikki siinä mukana olevat hyötyvät.

Salomaa kiittelee myös Opasmedian tapaa hoitaa asiakassuhteitaan.

— Se kontakti, joka aluksi otettiin, oli ammattimainen ja asiallinen. Puhelussa selvitettiin hyvin, mistä palvelusta on kysymys ja miten se toimii sekä tutustutettiin siihen samalla konkreettisesti netin kautta. Asiakassuhteen ylläpito on myös aina ollut säännöllistä ja hyvää.

Saavutetut hyödyt

  • »Mauno Koivisto -keskus yrityshaussa
  • » uusia asiakkaita
  • » näkyvyyttä alan kannalta oikeassa paikassa
  • » toimiva, tunnettu ja luotettava palvelu
  • » näyttävä ja helppokäyttöinen kokonaisuus

Referenssit

Uusia asiakkaita toimivalla internetmark­kinoinnilla
Mauno Koivisto -keskus / Jari Salomaa
Kauppalehden Menestyjä 2014 Suomalaista laatua, AAA luokitus