Maatilat

Maatila · maatilat · maatiloja · Turku

Hakuehdolla maatilat löytyi yhteensä 5 yritystä.

A-Haittaeläintorjunta Oy TURKU

Tuholaistorjuntaa

Mahdollisuus elää ja yrittää ilman haittaeläimiä! Tuholaiset aiheuttavat haittaa ihmisille niin asuinrakennuksissa, pihamaalla kuin teollisuudessa. Elintarviketeollisuuden bioturva on tehokas palvelumme ehkäisten taudinkantajien aiheuttamia epidemioita. Kotitalouksien yleisimpiä tuholaisia taas ovat toukat, kuoriaiset, muurahaiset, torakat ja jyrsijät. Räätälöity kiinteistösopimus turvaa kotisi ja yrityksesi. Ota yhteyttä ammattilaiseen ennen tuholaiskannan kasvua liian suureksi - me autamme!

Sijaintikunta:Turku
Kohderyhmä:maatilojen tuholaiset
 

Tuholaistorjunta Oy Destructor Ab AURA

Tuholaistorjuntaa

Onko tuholaisia? Kutsu apuun Destructor! Tuholaistorjunta ja neuvonta yrityksille ja yksityistalouksille vuosien asiantuntemuksella. Ennaltaehkäisevä tuhoeläintorjunta on elintarviketeollisuuden ja asunto-osakeyhtiöiden paras kumppani. Teemme sopimusasiakkaillemme räätälöityä tuholaistorjuntaa. Vuosisopimukset takaavat sovitut säännölliset käynnit kiinteistössä ja puhtaan työ- sekä asuinympäristön. Apua kaikkeen: home,jyrsijät,hyönteiset,muurahaiset,toukat. Pirkanmaa, Länsi-Suomi, Uusimaa.

Palvelu:maatilojen desinfionti
Toimialue:Turku
 
 

Peimarin LVI PAIMIO

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-asennusta

Peimarin LVI tekee kokemuksella ja aikataulussa kaikki LVI-työt turunseudulla. Kauttamme saatte putkiremontit ja uudisasennukset omakotitaloihin, liiketiloihin, taloyhtiöön ja maatiloille. Teemme esim. käyttövesiremontit, lämpöjohtoremontit, ilmastointihuollot, öljypoltihuollot, lämmitysjärjestelmien vaihdot, kalusteasennukset sekä kylpyhuoneremonttien lvi-asennukset. Toimimme Paimio, Turku, Salo, Raisio alueella.

Hakusana:maatilan lvi
Toimialue:Turku
 

Muuta hakua

Tuotteet ja palvelut Turusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.