Maalausta

Maalaus · maalausta · Turku

Hakuehdolla maalausta löytyi yhteensä 89 yritystä. Tulokset 1—20:

AA-Pintarakennus Oy TURKU

Rakennusliike, ilmastointihuoltoa, remonttipalveluita

Olemme täyden palvelun rakennusliike Turun seudulla. Olemme erikoistuneet toimitilasaneerauksiin, mutta teemme kaikki remonttityöt 15 vuoden vankalla kokemuksella ja ammattitaisolla. Teemme myös ilmanvaihtotyöt, ilmanvaihtokoneiden huollot, ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

Palvelu:maalaus
Sijaintikunta:Turku
 

Remontti Turku Oy TURKU

Talonrakennusta

Remontti Turku Oy on erikoistunut kaikkeen mikä liittyy remontoimiseen ja rakentamiseen. On tarpeesi sitten pieni lattian fiksaus tai kokonaisvaltainen talonrakennusprojekti, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta ammattilaiselta. Kaikki projektit alkavat aina ilmaisella arviolla. Tutustu toimintaperiaatteeseemme jo etukäteen, niin et tilaa sutta etkä sekundaa! Teemme yhteistyötä myös putki- ja sähkömiesten kanssa, joten saat kaiken tarvitsemasi suoraan meiltä.

Palvelu:Maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky RAISIO

Automaalausta, kolarikorjaamo

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky on moottoriajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys.Teemme autojen pelti- ja autokorikorjauksia sekä maalaamme kaiken merkkiset autot. Toimimme Turun talousalueella!Kysy lisää palveluistamme!

Toimialue:Turku
 
 

Saneeraus ja maalaus Erander Oy PAATTINEN

Suomen Yrittäjien jäsen

LVI-töitä, vesieristystä, korjausrakennusta, saneeraustöitä

Eranderissa keskitytään osaamiseen ja korkeaan työnlaatuun. Työntekijämme ovat suorittaneet tarvittavat vesieristyssertifikaatit, työturvallisuuskortit ja tulityökortit. Toteutamme asunto-osakeyhtiönne linjasaneeraukset sekä kauppojen ja liiketilojen rakennussaneeraukset kuten myös omakotitalojen sähkötyöt ja lvi-työt Turun lisäksi koko Lounais-Suomen alueella. Olemme rakennussaneerauksen ja uudisrakentamisen kokonaisvaltainen ammattilainen. Soittamalla saat lisätietoa!

Hakusana:maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

T:mi Sakari Litja TURKU

Remonttiliike, saneerauskorjausta

Korjausrakentaminen ja märkätilasaneeraus 25v kokemuksella Turku ja lähikunnat. Ulkovuoriremontit, peruskorjaus, kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt ammattitaidolla. Teemme rakennusten ja perustusten lämpöeristykset, ISODRÄN eristeasennukset, salaojat ja sadevesijärjestelmien asennukset. Remontin yhteydessä myös LVI-työt, sähköasennus ja vaihtolavat. Maanrakennus ja viherrakennus kätevästi minikoneilla. Kokonaisvaltaista palvelua joustavasti ja kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Palvelu:maalaustöitä
Sijaintikunta:Turku
 
 

Runos maalaus Oy TURKU

Automaalaamo, autojen korjausta, automaalausta

Teemme autojen pelti- ja muovikorjauksia sekä maalaamme kaiken merkkiset autot. Asiakkaitamme ovat autoliikkeet ja yritykset. Tarvittaessa haemme autot korjattaviksi. Auton merkillä ei ole merkitystä. Hinta-laatusuhteemme on hyvä ja ympäristöluvat kunnossa. Autojen maalaustyöt Korjausmaalaukset Muoviosien maalaukset Autopeltityöt

Sijaintikunta:Turku
 
 

Maalausliike Remula Oy TURENKI

Maalaustöitä

Olemme korjausrakentamisen, julkisivusaneerausten, sekä perinteisten maalaus- ja tapetointitöiden asiantuntija, joka hoitaa kaikki alan työt niin omakoti- kuin kerrostaloissakin ja teollisuuden kiinteistöissä. Yli viisikymmenvuotisen yrityshistoriamme aikana hankkimamme arvokas ja monipuolinen kokemus, sekä vankka ammattitaito, luotettava henkilökunta, monipuolinen kalusto ja hyvät yhteistyökumppanit takaavat projektinne onnistumisen niin laadullisesti kuin aikataulullisesti.

Sijaintikunta:Turku
 
 

Turun Pelti ja Rakennus TURKU

Peltitöitä

Ammattitaidolla ja käsityönä saumakatot, monipuoliset rakennuspellitykset ja kattoturvatuotteiden asennukset yksityis- ja yritysasiakkaille Turussa, lähikunnissa ja kaupungeissa. Käytössämme on myös nostolava-auto, jonka nostokorkeus on 21 metriä. Kalustomme avulla toteutamme lumenpudotusten lisäksi Hankalien paikkojen maalaukset Rännien puhdistukset Puiden karsimiset Nostolava-auto on myös vuorattavissa! Talvisin teemme myös lumenpudotuksia. Katso lisää palveluista kotisivuiltamme.

Palvelu:maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy TURKU

Rakennusliike

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy on osa Elo-Yhtiöt -konsernia, jonka ammattitaito perustuu jo vuonna 1980 alkaneeseen julkisivu-urakointiin. Suoritamme asuntoyhtiöiden ja julkishallinnon kiinteistöjen julkisivu-urakoinnit. Päätoimialueenamme on Turun talousalue.

Hakusana:Maalaukset
Sijaintikunta:Turku
 
 

Turun STR-Asennuspalvelut Oy TURKU

Rakennusliike

Turun STR-Asennuspal­velut Oy on Turussa sekä lähi­alueilla, sovittaessa myös kauempanakin toimiva rakennusalan liike. Oli sitten mielessäsi koko huoneiston remontti, kylpyhuoneen ilmeen uudistaminen tai saunaremontti, rautaiset ammatti­laisemme tarttuvat toimeen – yli 20 vuoden alan kokemuksen varustamana. Toimintaamme kuuluu myös korjausrakentaminen ja vesieristykset.Olet löytänyt remontillesi oikean tekijän. Ota yhteyttä! Palveluistamme on mahdollista hakea kotitalousvähennystä.

Palvelu:maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

Salminen Mäki Yhtiöt Oy TURKU

Rakennusliike, timanttiporausta

Salminen Mäki Yhtiöt Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on koota monipuolinen rakennusosaaminen saman katon alle. Palvelulistamme on kattava, ja osoittaa, miksi annamme nimen laadukkaalle rakennuspalvelulle Turun seudulla. Me rakennamme sinulle niin uuden omakotitalon, kesämökin, autotallin kuin vaikkapa teräsrunkohallin työkoneitasi varten! Meiltä voit myös vuokrata välineet työhösi! Ota yhteyttä, olemme tavoitettavissa 23/7!

Hakusana:maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

Lahikainen Tiina Irmeli TURKU

Maalaustöitä

Jos tarvitset tarkkaa ja huolellista tekijää, olen Sinulle se oikea vaihtoehto. Yrittäjänä olen toiminut runsaat 4 vuotta, mutta kaikenkaikkiaan ollut alalla yli 20 vuotta. Kokemusta löytyy siis hyvin laajalti maalausalalta. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin, nautin työstäni. Työympäristöni pidän luonnollisesti erityisen siistinä. Yksityistalouksia erityisesti, ja tietysti muitakin kohteita, ajatellen.

Sijaintikunta:Turku
 
 

Tasoitec TURKU

Maalaustöitä

Tasoitec on Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella toimiva maalausliike, joka hoitaa ammattitaitoisesti sekä maalaus- että tasoitetöitä. Räätälöimme kaikki palvelumme aina asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, joten voitte aina luottaa työnjälkemme laadukkuuteen. Kun kaipaat laadukkaita maalaus- tai tasoitetöitä Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Hakusana:sisäpintojen maalaus, omakotitalon maalaus, sisäkaton maalaus, maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

Jope Painting TURKU

Maalaustöitä

Kaikki maalaustyöt Rakennusten ulko- ja sisämaalaukset Peltikatot Ruiskumaalaukset Hiekka- ja soodapuhallukset Myös veneiden/veneen pohjien maalaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalausalan palveluista!

Palvelu:maalaus, maalausta alihankintana, metallin maalaus
Sijaintikunta:Turku
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Turusta:

Liikkeet ja toimipaikat Turusta:

Tuotteet ja palvelut Turusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.