Maalausta

Maalaus · maalausta · Turku

Hakuehdolla maalausta löytyi yhteensä 89 yritystä. Tulokset 1—20:

Maalaus Laakkio Oy KIIKALA

Saneeraustöitä, rakennussaneerausta, maalaustöitä, rakennuspalveluja

Maalaus Laakkio Oy on Lassi Laakkion omistama maalaus- ja lattianpäällystöihin erikoistunut yritys.Maalaus Laakkio Oy tarjoaa asiakkailleen mm. seuraavanlaisia palveluja: ulko- ja sisämaalaukset,tasoitetyöt,lattioiden pinnoitukset,saneeraukset sekä rakennustyöt.Katso lisää kotisivuilta ja ota yhteyttä.

Palvelu:maalaus
Toimialue:Turku
 

WiSi - Rakennus Oy TURKU

Rakennusalan erikoispalveluja, rakennusliike

Tarjoamme kaikki rakennusalan palvelut omakotitalon rakentamisesta Turun Seudulla avaimet käteen palveluna! Perustuksista ja pohjatöistä lähtien kokonaisvaltainen rakentaminen meiltä! Teemme myös kaikki huoneistoremontit lattiasta kattoon laadukkaasti. On kyseessä vaikkapa koko huoneiston perusteellinen remontti tai muutaman huoneen uusittu ilme, me hoidamme työn laadukkaasti ja ajallaan. Huoneistoremontti on kokonaisuus jossa on hyvä ottaa jo hyvissä ajoissa yhteyttä urakoitsijaan. Kysy lisää!

Palvelu:maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 

AA-Pintarakennus Oy TURKU

Rakennusliike, ilmastointihuoltoa

Olemme täyden palvelun rakennusliike Turun ja lähikuntien alueella sekä myös Turun saaristossa. Teemme ammattitaidolla ja 15 vuoden vankalla kokemuksella kaikki saneeraukset, korjaus- ja muutosrakentamiset. Ilmanvaihdon puhdistukset, mittaukset ja säädöt. Ilmanvaihtokoneiden huollot, ilmanvaihtotyöt. Lähtökohtana meillä on aina tyytyväinen asiakas, johon pyrimme toteuttamalla asiakkaiden toiveita, pysymällä sovitussa aikataulussa ja työn laadulla.

Sijaintikunta:Turku
Palvelu:maalaus
 

Remontti Turku Oy TURKU

Talonrakennusta

Remontti Turku Oy on erikoistunut kaikkeen mikä liittyy remontoimiseen ja rakentamiseen. On tarpeesi sitten pieni lattian fiksaus tai kokonaisvaltainen talonrakennusprojekti, niin ota rohkeasti yhteyttä ja kysy tarjousta ammattilaiselta. Kaikki projektit alkavat aina ilmaisella arviolla. Tutustu toimintaperiaatteeseemme jo etukäteen, niin et tilaa sutta etkä sekundaa! Teemme yhteistyötä myös putki- ja sähkömiesten kanssa, joten saat kaiken tarvitsemasi suoraan meiltä.

Palvelu:Maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky RAISIO

Automaalausta, kolarikorjaamo

Maalaus - ja Kolarityöt Salminen Ky on moottoriajoneuvojen huoltoon ja korjaukseen erikoistunut yritys.Teemme autojen pelti- ja autokorikorjauksia sekä maalaamme kaiken merkkiset autot. Toimimme Turun talousalueella!Kysy lisää palveluistamme!

Toimialue:Turku
 
 

T:mi Sakari Litja TURKU

Remonttiliike, saneerauskorjausta

Korjausrakentaminen ja märkätilasaneeraus 25 kokemuksella Turku ja lähikunnat. Ulkovuoriremontit, peruskorjaus, kylpyhuoneremontit ja maalaustyöt ammattitaidolla. Teemme erilaiset rakennusten, perustusten lämpöeristykset, salaojat sekä sadevesijärjestelmien asennukset. Remontin yhteydessä meiltä LVI-työt, sähköasennus ja vaihtolavat. Maanrakennus ja viherrakennus kätevästi minikoneilla. Sinä saat kokonaisvaltaista palvelua joustavasti ja kustannustehokkaasti. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta!

Palvelu:maalaus
Sijaintikunta:Turku
 
 

Runos maalaus Oy TURKU

Automaalausta, autojen korjausta, automaalaamo

Teemme autojen pelti- ja muovikorjauksia sekä maalaamme kaiken merkkiset autot. Asiakkaitamme ovat autoliikkeet ja yritykset. Tarvittaessa haemme autot korjattaviksi. Auton merkillä ei ole merkitystä. Hinta-laatusuhteemme on hyvä ja ympäristöluvat kunnossa. Autojen maalaustyöt Korjausmaalaukset Muoviosien maalaukset Autopeltityöt

Sijaintikunta:Turku
 
 

Rakennusurakointi, suunnittelu ja valvonta VILI-KO Oy TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Korjausrakennusta, rakennuspalveluja, asuntoremontteja, hirsirakentamisia

KAIKKI rakennusalan työt niin isot kuin pienetkin kohteet yrityksille ja yksityisille aina perustuksesta kattoon. Suunnittelemme, rakennamme ja valvomme. Rakennamme ok- ja rivitalot sekä loma-asunnot asiakkaittemme toiveiden mukaan. Pystytämme myös valmistalopaketit. Mitä tarvitsetkin, ota yhteyttä! Palvelemme Länsi-Suomen alueella ja saaristokunnissa. PS. Hyödynnä KOTITALOUSVÄHENNYS.

Palvelu:maalaus
Sijaintikunta:Turku
 
 

Turun Pelti ja Rakennus TURKU

Peltitöitä

Ammattitaidolla ja käsityönä saumakatot, monipuoliset rakennuspellitykset ja kattoturvatuotteiden asennukset yksityis- ja yritysasiakkaille Turussa, lähikunnissa ja kaupungeissa. Käytössämme on myös nostolava-auto, jonka nostokorkeus on 21 metriä. Kalustomme avulla toteutamme lumenpudotusten lisäksi Hankalien paikkojen maalaukset Rännien puhdistukset Puiden karsimiset Nostolava-auto on myös vuorattavissa! Talvisin teemme myös lumenpudotuksia. Katso lisää palveluista kotisivuiltamme.

Palvelu:maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy TURKU

Rakennusliike

VS:n Rappaus ja Maalaus Oy on osa Elo-Yhtiöt -konsernia, jonka ammattitaito perustuu jo vuonna 1980 alkaneeseen julkisivu-urakointiin. Suoritamme asuntoyhtiöiden ja julkishallinnon kiinteistöjen julkisivu-urakoinnit. Päätoimialueenamme on Turun talousalue.

Hakusana:Maalaukset
Sijaintikunta:Turku
 
 

FinHaba TURKU

Suomen Yrittäjien jäsen

Lattiapinnoitusta, maalaustöitä

FinHaba on turkulainen lattiapinnoitus ja maalaustyön ammattilainen. Erikoisosaamistamme ovat kovan mekaanisen tai kemiallisen rasituksen alaiset lattiat, pinnoitteet eri kohteisiin ja käyttötarpeisiin: ( Epoksi, polyuretaani, akryyli) sekä kiinteistöjen maalaustyöt. Palveluihin kuuluu: sisämaalaus, ulkomaalaus, efektimaalaus, design pinnoitus, teollisuusmaalaus, lattiapinnoitus, epoksipinnoitus, hygieniapinnoitus, laivankansipinnoitus, rakennuskorjaustyöt sekä homeenpoistot eri rakenteista.

Sijaintikunta:Turku
 
 

Salminen Mäki Yhtiöt Oy TURKU

Timanttiporausta, rakennusliike

Salminen Mäki Yhtiöt Oy on vuonna 2011 perustettu yritys, jonka tarkoituksena on koota monipuolinen rakennusosaaminen saman katon alle. Palvelulistamme on kattava, ja osoittaa, miksi annamme nimen laadukkaalle rakennuspalvelulle Turun seudulla. Me rakennamme sinulle niin uuden omakotitalon, kesämökin, autotallin kuin vaikkapa teräsrunkohallin työkoneitasi varten! Meiltä voit myös vuokrata välineet työhösi! Ota yhteyttä, olemme tavoitettavissa 24/7!

Hakusana:maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

Lahikainen Tiina Irmeli TURKU

Maalaustöitä

Jos tarvitset tarkkaa ja huolellista tekijää, olen Sinulle se oikea vaihtoehto. Yrittäjänä olen toiminut runsaat 4 vuotta, mutta kaikenkaikkiaan ollut alalla yli 20 vuotta. Kokemusta löytyy siis hyvin laajalti maalausalalta. Kaikkien näiden vuosien jälkeenkin, nautin työstäni. Työympäristöni pidän luonnollisesti erityisen siistinä. Yksityistalouksia erityisesti, ja tietysti muitakin kohteita, ajatellen.

Sijaintikunta:Turku
 
 

V-S Laaturakenne LAITILA

Rakennusliike

V-S LaatuRakenne Ky on rakennusalan yritys, joka on erikoistunut kattosaneerauksiin. Yritys toimii Varsinais-Suomen, Satakunnan ja Etelä-Suomen alueella. Palveluihin kuuluvat erilaiset remonttityöt, kattoremontit, uudisrakentaminen, maalaustyöt. V-S LaatuRakenne Ky hoitaa homman laadusta tinkimättä, olipa remonttitarpeesi mikä tahansa.

Palvelu:maalaustyöt
Toimialue:Turku
 
 

Tasoitec TURKU

Maalaustöitä

Tasoitec on Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella toimiva maalausliike, joka hoitaa ammattitaitoisesti sekä maalaus- että tasoitetöitä. Räätälöimme kaikki palvelumme aina asiakkaidemme toiveiden mukaisesti, joten voitte aina luottaa työnjälkemme laadukkuuteen. Kun kaipaat laadukkaita maalaus- tai tasoitetöitä Turun ja muun Varsinais-Suomen alueella. ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Hakusana:sisäpintojen maalaus, omakotitalon maalaus, sisäkaton maalaus, maalaustyöt
Sijaintikunta:Turku
 
 

Jope Painting TURKU

Maalaustöitä

Kaikki maalaustyöt Rakennusten ulko- ja sisämaalaukset Peltikatot Ruiskumaalaukset Hiekka- ja soodapuhallukset Myös veneiden/veneen pohjien maalaukset. Ota yhteyttä ja kysy lisää maalausalan palveluista!

Palvelu:maalaus, maalausta alihankintana, metallin maalaus
Sijaintikunta:Turku
 

Muuta hakua

Ammattilaiset Turusta:

Liikkeet ja toimipaikat Turusta:

Tuotteet ja palvelut Turusta:

Hakemisto:

 

Yrittäjä! Haluatko tulla älykkäästi esille?

Varmista että yrityshaku löytää sinut Turun Kaupunkioppaasta ilmoittamalla tiedot tällä lomakkeella.